Opening hours
Vis van Beek
  • Monday 11:30 - 18:30
  • Tuesday 11:30 - 18:30
  • Wednesday Closed
  • Thursday 11:30 - 18:30
  • Friday 11:30 - 18:30
  • Saturday 11:30 - 18:30
  • Sunday Closed
11:30 - 18:30
Dorpsstraat 109, 1796CA, De Koog
en
nl
De

Welkom bij Vis van Beek

Texelaars hebben een nauwe band met de zee. Logisch als je door water wordt omringd. En vanzelfsprekend als de zee je zoveel te bieden heeft. Want wat is er nu lekkerder dan verse Noordzeevis? Stap eens binnen in ons viscentrum en ervaar de rijkdom van de zee. Verwen jezelf en geniet. Wij helpen je daar graag bij.

Laat je verrassen door het uitgebreide en smaakvolle assortiment verse visproducten. Je kijkt je ogen uit in onze vitrines. Schuif aan voor een lekker gebakken visje met een Texels biertje of doe inkopen voor een culinaire vismaaltijd thuis.

Versgebakken vis

Viscentrum van Beek ligt op een prachtige locatie in badplaats De Koog. Je vindt ons aan het gezellige dorpsplein. In de serre of op het terras kun je genieten van de reuring op straat. Maak je keuze uit ons ruime assortiment. De hele dag door hebben wij versgebakken visjes en ovenverse broodjes. Ook voor een complete (afhaal)maaltijd kun je bij Viscentrum van Beek terecht.

Wekelijks gaan de Texelse kotters naar zee en keren ze terug met de lekkerste vis. Kabeljauw, tong, schol en natuurlijk poon, om maar eens een paar soorten te noemen. Wij kopen rechtstreeks op de veiling in, zodat we er zeker van zijn dat er kwaliteitsvis op je bord belandt. Gevangen op duurzame wijze door lokale vissers. Gegarandeerd een goed product. Daar staan wij voor. Zin in wat nieuws? Laat je verrassen door onze Texelse specialiteiten en ervaar wat er mogelijk is met vis.

Empty shopping cart
No products
close
My order 0,00 0