Opening hours
Vis van Beek
  • Monday 11:30 - 19:00
  • Tuesday 11:30 - 19:00
  • Wednesday 11:30 - 19:00
  • Thursday 11:30 - 19:00
  • Friday 11:30 - 19:00
  • Saturday 11:30 - 19:00
  • Sunday Closed
11:30 - 19:00
Dorpsstraat 109, 1796CA, De Koog
en
nl
De

Viscentrum van Beek

Viscentrum Van Beek is sinds 2001 gevestigd aan het dorpsplein in badplaats De Koog. John en Durjet van Beek komen uit de visserijwereld en weten waar kwaliteitsvis aan moet voldoen. De inkoop regelen zij dan ook zelf. De keuze gaat bewust uit naar Noord- en Waddenzeevis en niet naar geïmporteerde kweekvis met vlieguren. Verse vis aan land gebracht door Texelse vissers smaakt voortreffelijk. De ambachtelijke verwerking in eigen huis zorgt ook voor topvis op uw bord.

Prijs is niet allesbepalend. Kwaliteit wel. En duurzaamheid. “We zijn afhankelijk van de zee, dus daar moet je zuinig op zijn. Duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend. Dat betekent dat de vis die wij inkopen op duurzame wijze gevangen moet zijn. Wij ondersteunen innovatieve visserijmethodes die milieuvriendelijker zijn en de zeebodem sparen. In deze filosofie past de samenwerking met lokale vissers, die werken met respect voor de natuur. Onze gasten willen wellness proeven”, aldus John en Durjet.

 

Texelgevoel

Het viscentrum aan het dorpsplein in De Koog is populair. Veel toeristen en Texelaars komen er regelmatig voor een lekker tussendoortje of een complete maaltijd. In de serre of op het terras ervaar je het echte Texelgevoel: relaxed genieten van eenlekker visje terwijl de tijd even lijkt stil te staan. Weg van alle stress, files en dagelijkse beslommeringen: tijd om te genieten.

 

Uitgebreide service

Niet alleen het assortiment is uitgebreid. Ook de service is dat. De menu’s worden aan tafel geserveerd. Voor het bestellen van kleine gerechtjes is er een handig buzzersysteem. Viscentrum van Beek biedt zo de mogelijkheid om alvast in alle rust en gezelligheid met een drankje plaats te nemen, terwijl de vis met liefde wordt bereid. Zodra de buzzer een signaaltje geeft, kun je je bestelling afhalen aan het buffet. John, Durjet en hun medewerkers genieten van het contact met de klanten en de tevreden gezichten die zij in hun zaak zien. Kom langs en ervaar zelf de Texelse gastvrijheid bij Viscentrum van Beek.

Empty shopping cart
No products
close
My order 0,00 0