Openingstijden
Vis van Beek
  • Maandag 11:30 - 19:00
  • Dinsdag 11:30 - 19:00
  • Woensdag 11:30 - 19:00
  • Donderdag 11:30 - 19:00
  • Vrijdag 11:30 - 19:00
  • Zaterdag 11:30 - 19:00
  • Zondag Gesloten
11:30 - 19:00
Dorpsstraat 109, 1796CA, De Koog
nl
nl
De

Vis van Beek

Vis van Beek is sinds 2001 gevestigd aan het dorpsplein in badplaats De Koog. John en Durjet van Beek komen uit de visserijwereld en weten waar kwaliteitsvis aan moet voldoen. De inkoop regelen zij dan ook zelf. De keuze gaat bewust uit naar Noord- en Waddenzeevis en niet naar geïmporteerde kweekvis met vlieguren. Verse vis aan land gebracht door Texelse vissers smaakt voortreffelijk. De ambachtelijke verwerking in eigen huis zorgt ook voor topvis op uw bord.

Prijs is niet allesbepalend. Kwaliteit wel. En duurzaamheid. “We zijn afhankelijk van de zee, dus daar moet je zuinig op zijn. Duurzaamheid is voor ons vanzelfsprekend. Dat betekent dat de vis die wij inkopen op duurzame wijze gevangen moet zijn. Wij ondersteunen innovatieve visserijmethodes die milieuvriendelijker zijn en de zeebodem sparen. In deze filosofie past de samenwerking met lokale vissers, die werken met respect voor de natuur. Onze gasten willen wellness proeven”, aldus John en Durjet.

 

Texelgevoel

Voelt u zich thuis bij Vis van Beek aan het dorpsplein in De Koog. Veel toeristen en Texelaars komen er regelmatig voor een lekker tussendoortje of een complete maaltijd. In de serre of op het terras ervaar je het echte Texelgevoel: relaxed genieten van een lekker visje terwijl de tijd even lijkt stil te staan. Weg van alle stress, files en dagelijkse beslommeringen: tijd om te genieten.

 

Uitgebreide service

Niet alleen het assortiment is uitgebreid. Ook de service is dat. De menu’s worden aan tafel geserveerd. Voor het bestellen van kleine gerechtjes is er een handig buzzersysteem. Vis van Beek biedt zo de mogelijkheid om alvast in alle rust en gezelligheid met een drankje plaats te nemen, terwijl de vis met liefde wordt bereid. Zodra de buzzer een signaaltje geeft, kun je je bestelling afhalen aan het buffet. John, Durjet en hun medewerkers genieten van het contact met de klanten en de tevreden gezichten die zij in hun zaak zien. Kom langs en ervaar zelf de Texelse gastvrijheid bij Vis van Beek.

Lege winkelwagen
Geen producten
sluiten
Mijn bestelling 0,00 0